Midnattsloppet

IMG_6021.JPG Igår kväll var det min, och Augustas, tur att tävla medan David stod bredvid och hejade på för omväxlings skull. Även mamma, pappa och Ing-Marie var med och vi hade ätit ute innan, trevlig uppladdning.

Jag och Augusta var båda lite nervösa innan för vi hade inte riktig tränat så mycket som vi hade tänkt när vi anmälde oss… Men men, det var midnattsloppet, det var fullt med folk, tröjorna var rosa-röda och vi gjorde det. Jag sprang typ hela vägen (gick i ett par av backarna, inte hela dock) och kom i mål precis under 1h och 5min. Jag är mest stolt över att jag typ sprang hela vägen. Jag kan tycka att det var lite för mycket folk i varje startgrupp, det gick liksom inte att bestämma tempo själv under många delar, men annars så var det kul. Samt det bästa är att nu behöver jag inte springa en mil förrän nästa år igen…

En reaktion till “Midnattsloppet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s