Alla djuren

_DSC1654Vi tillbringade nästan en vecka hemma hos mina föräldrar också. Tog det lugnt, läste, njöt av naturen, fikade i skuggan av äppelträden, badade, hälsade på veckogamla bebisar, paddlade kanot (som jag visat innan) och umgicks med alla djuren._DSC1656Dels hönorna som gick runt i trädgården och pickade. Paaaa pa pa pa paaa…._DSC1655Mamma och Agda, Berta skymtas lite i bakgrunden._DSC1662Vi hälsade på fåren i deras hage. De gömde sig helst i skuggan då det ju var dövarmt i solen._DSC1668Hjördis och jag._DSC1670Herre på täppan._DSC1672_DSC1683Albert och Fritjof, de båda bagglammen, fick en egen hage när vi var där så var ju tvungen att hälsa på dem varje dag med. Så himla gosiga!_DSC1685Sen när vi gick därifrån så stod de här och såg ledsna ut 😦 _DSC1688Men jag var ju tvungen att heja på Gottfrid och Tyko också._DSC1689Gottfrid._DSC1691-2Sen finns det ju tre katter på gården med, fångade dock bara Sus på bild ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s