Skor för en bal

IMG_6573.JPGNästa helg ska vi på bal och för att inte behöva ha sneakers till klänningen så har jag varit på jakt efter ett par snygga skor. Det är inte det lättaste när en inte vill ha klackar kan jag berätta. Men idag slog jag till på de här! Känner mig väldigt nöjd, gillar speciellt gulddetaljen på sidan. IMG_6572.JPGVar ju tvungen att prova tillsammans med klänningen. Men ni får bara se en liten tjuvkik idag. Hela klänningen får ni se efter balen.

En reaktion till “Skor för en bal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s