Skogspromenad

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag tog vi en tur till skogen, David för att leta svamp och jag följde med för att det är trevligt att gå i skogen… Alla nöjda.Untitled-3Vi hittade en massa svamp men inte så mycket som var ätligt… Men några Karl-Johan och ett gäng sandsoppar fick följa med hem.OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi var i Fossum-området där vi på vintern brukar åka skidor. Denna backe kände jag igen även utan snö.Untitled-1Hepp, inte de heller nej…OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlla blåbär är dock ätliga! Det fanns en massa som alla var stora, söta och goda! Åt nog ett femtiotal även om jag inte tog med några hem.   OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi gick till en sjö…Untitled-2…där vi tog paus…OLYMPUS DIGITAL CAMERA…fikapaus! Kaffetermosen och de sista bullarna var såklart med, hade varit en dålig utflykt annars.OLYMPUS DIGITAL CAMERADavid.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAStora kliv genom blåbärsriset. Untitled-4Skogen ❤

En reaktion till “Skogspromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s