En middag för två

_DSC1860En kväll när vi letade restaurant i Kivik råkade vi hamna på Blåsingsborg, ett Gårdshotell/vandrarhem/restaurant._DSC1863De hade en trerätters meny som ändrades varje dag._DSC1862_DSC1864Så himla fint ställe, verkligen supermysigt! Med typiskt skånska längor som ramade in en innergård. Blev typ kär i detta ställe. _DSC1865_DSC1867Det blev en lite dyrare middag än vi hade tänkt men verkligen värt. Allt var närodlat och råvarorna var efter säsong. Lyckades inte riktigt få bild på alla rätter… Men brödet innan samt förrätten kom med. _DSC1869Lyx.

En reaktion till “En middag för två

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s