Mellby 11

_DSC1943Första natten i Kivik sov vi på Haväng vandrarhem men de andra två sov vi på Mellby11 bed&breakfast.I trädgården stod denna pil, hur fin?!_DSC1942De hade en antikshop på gården._DSC1939 _DSC1940Frukosten var kanon och vi satte oss ute och åt den. Ägarinnan kom ut med kaffe till oss och allt kändes superlyxigt.    _DSC1946 _DSC1947Lyckades inte få några bra kort på rummet (vilket var fantastiskt, både stort och fint) men trädgården var inte dålig den heller. Vild och vacker, en sån trädgård tror jag jag vill ha nångång i framtiden._DSC1948Under pilen hängde en fågelbur med dessa krabater._DSC1950 _DSC1953Så om ni åker till Österlen så är Mellby11 ett hett tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s