Min min min

OLYMPUS DIGITAL CAMERATitta vad som står i mitt vardagsrum nu. Min alldeles egna fagott. Igår var jag och hämtade den och idag packade jag upp den här hemma för första gången, vilken känsla.Untitled-1OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag beställde den i våras men det är lång leveranstid eftersom den inte precis tillverkas på löpande band… Ett riktigt hantverk är vad det är.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAHur fin är inte färgen?!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAModellen heter Fox och kommer från USA. Nej nu får jag sluta, måste ju gå och spela lite mer.

2 reaktioner till “Min min min

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s