Jubileumsbal

IMG_6035.JPGIgår var vi på bal för en Chalmersförening som firade 150år. Det var så himla roligt! Började med lite studentspex för att sedan fortsätta med lite äldre studentspex i form av…
IMG_6045.JPG… delar av Galenskaparna och After Shave! Gamla chalmerister som de är så framförde de allt från deras första uppträdanden som studenter till det bästa från Macken. Inte så bra bild men det är Anders, Jan, Claes och Knut. Jag pratade även med Jan Rippe igår så då var min helg gjord *starstrucked*.
IMG_6044.JPGVi.
IMG_6027.JPGKompisen vi bor hos passade på att förtidsrösta på biblioteket innan så vi följde med honom iklädda frack och balklänning. Vi fick en del blickar där kan vi säga… Inte alla som röstar i frack. Kanske något vi borde börja med dock. Viktigt att rösta -> något att klä upp sig för.

3 reaktioner till “Jubileumsbal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s