Kalmar

_DSC2064Medan vi sitter på ett plan över atlanten så får ni se lite bilder från Kalmar, dagarna innan David blev en järnman._DSC1985Vi mötte upp Pontus, som även han numera är en järnman, ett par dagar innan tävlingen och gick runt och spanade in staden. Kollade in läget, checkade målrakan och sådana grejer._DSC2065Det gick inte att missa vad hela Kalmar kretsade kring den helgen._DSC2053Vi bodde precis bakom där bilden är tagen och ni ser tävlingsområdet där framme till höger, superbra boende alltså! De både cyklade och sprang på vägen här bredvid också så vi var mitt i smeten._DSC2055Jag._DSC2059_DSC2061Så här såg tävlingsområdet ut kvällen innan. Alla var tvungna att lämna in sina cyklar och grejer dagen innan så allt var klart för start 7.00 dagen efter. De hade vakter hela natten för det var några miljoner som stod där._DSC2072Förutom cyklar så skulle ombyte, från simning till cykel och cykel till löpning in. Gäller att kunna sitt nummer…._DSC2075Här var målgången på simningsdelen. Allt var så uppstyrt och det var alltså så himla roligt att va publik, om ni får möjlighet till det nångång, bara var det!_DSC2067Avslutar med en bild på mig, vet inte hur mycket jag kommer blogga under USA-vistelsen, antingen jättemycket eller inget alls antagligen. Men om det blir ingenting så har ni iaf denna att kolla på sålänge, så ni inte glömmer mig liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s