Uppe i ottan

IMG_6593.JPGNu är klockan 7.00 lokal tid här i Washington DC och jag sitter i sängen på hotellrummet (för övrigt ett asfint ett). Efter att ha lyckats hålla oss vakna ändå till 21.30 igår (03.30 svensk tid…) så gick vi och la oss och sov riktigt gott till ungefär 3.00. Efter det har jag tillämpad om du inte kan sova får du vila, Elin (citat mina föräldrar). David gav upp för en stund sedan och gav sig ut på en joggingtur. Jag dricker smoothie och bloggar istället.

Resan gick bra, flyget gick till NY och tog 8h. Väl där hade vi 2,5h tills vårt tåg skulle gå mot Washington. Vad vi inte visste var att det tog USA ungefär två timmar för att släppa in oss, vi köade alltså för att få en stämpel i passet, lämna fingeravtryck och ta en bild. Vi hann med tåget med ca fyra minuters marginal. *Living on the edge*. Efter 3h tåg räknade vi ut hur metron fungerar här och tog oss till vårt hotell. Resterande del av dagen gick åt för att fördriva tiden så den skulle passera iaf 21 och äta en hamburgare. Första denna resan, får se hur många det kommer bli…

En reaktion till “Uppe i ottan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s