National mall

IMG_6594-0.JPGVi har ingen frukost inkluderad på hotellet så vi gick 100 meter åt höger och satte oss på första, bästa café. Där beställde vi bagels med créme cheese, en pain du chocolate (stavning…?) och varsin cappuccino.
IMG_6596.JPGEfter det var vi laddade för lite sightseeing och drog till national mall. IMG_6599.JPGDär vi såklart spanade in alla monument, Lincoln memorial inkluderat. IMG_6602.JPGIMG_6601.JPGIMG_6603.JPGSom i en filmscen fast på riktigt. IMG_6605.JPGVi, och alla andra turister, hälsade såklart på Mr Lincoln och tog den klassiska bilden åt andra hållet med: IMG_6606.JPGSå ✔️ been there done that

2 reaktioner till “National mall

  1. Elin! Your work colleagues are following your blog now! Well, as far as GTranslate allows us to… 🙂 More pictures!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s