The Capitol

IMG_6613.JPGIMG_6611.JPGIdag hade vi reserverat en guidad tur på Capitol, stället där USAs senat och kongress håller till. Största anledningen att vi var där var nog att David precis har sett serien House of Cards som handlar om just senaten och det där. IMG_6614.JPGIMG_6615.JPGVi hade lite otur då de precis höll på att renovera kupolen, inte riktigt lika snyggt då… IMG_6616.JPGDe hade många fina tak, skulpturer och liknande men detta var nog min favorit. Så fina färger. IMG_6617.JPGBeviset för att jag har varit där!

Nu ska vi gå ut och leta upp nånstans att äta. Såg en vinbar jag vill gå till men måste hitta nåt ätbart först…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s