Botanisk trädgård

Godmorgon tisdag! Nu har jag precis vaknat men innan vi beger oss iväg för att göra denna dag så kommer lite mer bilder från igår. IMG_6618.JPGIgår efter besöket på The Capitol så gick vi vidare till en botanisk trädgård, så himla fint! Älskar botaniska trädgårdar. Själva växthuset i sig var fantastiskt men med alla olika träd och växter så blev det bara bättre. IMG_6620.JPGIMG_6619.JPGDe hade olika rum med olika klimat, från djungel till öken. IMG_6621.JPGIMG_6622.JPGÄlskar luften som blev i de fuktigare klimaten. IMG_6623.JPGIMG_6624.JPGDet fanns ett rum med bara orkidéer, hur fint som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s