Gratis museum

En himla grym grej är att alla museum är gratis. Så det är bara att kolla in och stanna så länge en vill. Så allt vi har gjort har vi inte betalat nåt för. Vi var bland annat på national museum of American Indians igår, väldigt intressant. IMG_6626.JPGVi var även på national air and space museum där de hade en massa flygplan, från kopior av bröderna Wrights första till att få kolla in i cockpit på en riktig Boeing 747. De hade även en massa inslag om rymden och rymdresor, till exempel The Eagle från första månlandningen och sånt där. Rätt coolt även om mina fötter var väldigt trötta just då… IMG_6633.JPGIMG_6635.JPGIMG_6634.JPGIdag tog vi en sväng till national museum of art och kollade på en massa fina tavlor. Lyckades bara fota byggnaden där dock, men en häftig byggnad var det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s