Brooklyn Bridge

IMG_6698.JPGIMG_6699.JPGIgår promenerade vi över East River till Brooklyn. Det var precis hur mycket folk som helst på bron just när vi var där och efter ett tag fick vi reda på anledningen: det var en välgörenhetspromenad för diabetes typ just då *tajming*.
IMG_6703.JPGIMG_6702.JPGSolen strålade och det var hur varmt som helst. Så massa folk + jättevarmt. Men det var ändå trevligt. Bron är rätt häftig så kul att se. IMG_6704.JPGIMG_6707.JPGNi kommer få se mer bilder på allt sen då David har haft med sin kamera överallt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s