Hemma

Nu sitter jag i soffan med en filt och en mugg te, för vi har kommit hem till hösten. Känns väldigt mysigt ändå. Jag är rätt trött (läs jättetrött) då vi flög hem kl 18 igår kväll och landade åtta imorse och därför missade hela natten pga tidsskillnaden. Men trots härliga 1,5h sömn plus ytterligare typ en timmes vila på planet så drog jag till jobbet direkt efter hemkomst. Lika bra att försöka vrida dygnet rätt direkt och hade jag stannat hemma så hade jag antagligen bara somnat.

Men vi har haft en fantastisk resa, vi är verkligen supernöjda! När vi har kommit rätt gällande dygnsrytm och sådana saker så kommer Davids bilder börja dyka upp här.
IMG_6734.JPGSå länge får ni en bild tagen i central park ett par timmar innan hemfärd. Nu ska jag fortsätta slösurfa, det som orkas med just nu.

En reaktion till “Hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s