Washington D.C.

_DSC2227Nu så. Äntligen lördag efter en kort, men ändå tillräckligt lång, jobbvecka. Även om en kunde ha trott att vi skulle ha varit pigga på kvällarna så har vi varit trötta konstant hela tiden istället sen vi kom hem. Härligt med tidsomställningar… Kroppen visade vad den tyckte genom att vi sov till elva idag. Alltså David sov till kl 11 -> typ inte hänt förut -> vi behövde verkligen det. Men det passar ju perfekt en regnig lördag som denna då jag kan passa på att börja visa er bilder från vår fantastiska resa!1Vi började alltså med en tågresa från flygplatsen i New York direkt till D.C._DSC2155Vilket var himla trevligt eftersom vi fick se ”det vanliga” USA genom fönsterrutan. Deras hus ser ut som stora dockhus eftersom de är så tunna. Det är speciellt fönstrena som då inte blir så djupa och som sitter så nära husknutarna på något obekant sätt som gör det._DSC2224_DSC2244 _DSC2229_DSC2225_DSC2228I huvudstaden såg det ungefär ut såhär, en skönt avslappnad stad på något sätt. Det kändes liksom lugnt trots människor, bilar och saker som hände överallt. Tror det är en trivsam stad att bo i._DSC2245 3Vi gick en massa, bland annat förbi denna fina kyrka._DSC22491Det var varmt, runt 25 grader de flesta dagarna, så vi kylde oss med is-kaffe-glass-smoothie typ.  _DSC2221Vi gick förbi ett teknisk universitet som hade Einstein sittandes utanför…_DSC2250_DSC2253…och gick igenom parker där vi fick se att amerikanarna verkligen har kalas med inhyrd underhållning på riktigt och inte bara i film._DSC2248Vi fick också lära oss att en säger ju inte Washington utan D.C. Kanske Washington D.C men inte bara Washington för då syftar en ju faktiskt på delstaten. Vi har alltså varit i D.C och inget annat. Så alla vet liksom…

En reaktion till “Washington D.C.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s