En kväll i DC

1_DSC2282En kväll i Washington DC så lyxade vi till det med att börja med ett glas vin  och en platta på ett italienskt ställe. Så himla gött att bara sitta och äta ost, skinka och lite gott bröd._DSC2287 _DSC2300Vi gick sen vidare och kunde då spana in fler ställen och känna på stadens puls. Jag gillar verkligen att gå runt och utforska nya ställen, spana in folk och se var folk rör sig. 2Vi hittade efter en stund ett annat ställe som såg trevligt ut, beställde in varsin drink samt delade på en nachostallrik. Så himla gött, men starkt. Nästa gång ska jag be om lite svagare när det står ”strong” i beskrivningen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s