Så gick en helg

Efter att ha gjort ingenting igår så blev det fart i oss framåt kvällen och lite efter kl 18 drog vi till Ikea. Målet var att köpa nytt skrivbord men det vi tillslut valde var ju såklart slut. En positiv sak var dock att det var kanelbullens dag så de sålde bullar för 1 NOK/styck. Så vi slog på stort och köpte varsin kanelbulle med kaffe, drog ikea-kortet och fick betala 2 spänn. Väl spenderade pengar. 2Men trots misslyckad skrivbordsjakt så fick vi med oss lite annat hem, förutom glödlampor (lyspære på norska, älskar det ordet) så köpte vi en bland annat denna  skohylla. Det blev ju några nya par i NY så det var inga problem att fylla upp den nya hyllan direkt… Perfekt med sittplats på med. Mvh / börjar bli gammal.hyllaVi köpte även dessa hyllor som vi ska ha i hallen (mellan toan och hatthyllan för er som varit hemma hos oss). Vi tänkte ställa en massa lådor i den där vi kan gömma alla saker som inte riktigt har någon plats nu utan ligger lite varstans. Jag får visa hur det blev sen när vi fått upp den.OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag har jag varit ute och sprungit (4,7km) och David har lagat en rediger söndagsmidda’: Coq au vin. Stora prestationer såhär en vanlig söndag i oktober ändå. Nu laddar vi vardag igen, hoppas ni får en trevlig vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s