På promenad genom oktober

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPå eftermiddagen igår kände David att han inte hade rört på sig så mycket under dagen så vi tog en promenad, jag med kameran i högsta hugg. 141012Första målet blev dock Strand café där vi tog varsin cappuccino. Räcker att han är borta i tre dagar för att det ska kännas så himla bra när han är hemma igen. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVi tog en stig längs med vattnet och spanade in båtar och färgglada träd. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAvslutar med bilder på naturens egna julgran utanför vår dörr. Enbuskar iklädda illröda löv, hur fint som helst ju.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s