Lördag i oktober

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag tog jag cykeln till Jar Kirke där de hade en stor loppis. Jag hade hoppats på att hitta en hög pall men det fanns ingen, bättre lycka nästa gång. Men jag fick cykla på nya vägar klädda i höstskrud vilket var trevligt nog. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJag älskar verkligen detta med årstider för nu känns hösten bara så himla fin. OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag matchade in min cykling så jag kunde möta David som kom hem efter sin jobbresa. Jobbresa -> reser bara med handbagage -> reser i kostym då den inte får plats i handbagaget -> skitsnygg. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEftersom jag hade kameran med mig kan jag äntligen visa vilka fina färger vi har utanför vårt hus, denna röda alltså ❤

En reaktion till “Lördag i oktober

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s