Sjuk

Efter en intensiv helg med mycket övning så ligger jag idag hemma sjuk. Jag kände mig lite matt redan igår då jag vaknade med ett härligt munsår. Perfekt att få munsår på hela läppen när en ska spela… Men konserten gick bra ändå, men tror läppen tog en hel del stryk så vaknade idag med huvudvärk och extrem svullen läpp (jag skulle inte passa med förstorad underläpp). Det känns typ som jag har en infektion i kroppen men vi får hoppas det känns bättre snart.

En annan grej som är himla typisk är att det såg ut såhär utanför fönstret när jag vaknade: OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAlltså precis hur fint som helst efter dagar av regn… Men jag är inte bitter…

En reaktion till “Sjuk

  1. Måste ju kännas väldigt skönt att kunna lägga tankarna på läppförstoring åt sidan, i alla fall.

    Fantastiska bilder! Wow!

    Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s