Grått

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag passar vädret mitt humör bättre. Eller egentligen är inte mitt humör så dåligt men det känns bättre att vara hemma sjuk när det regnar än när solen strålar.

När jag vaknade imorse var läppen fortfarande svullen och jag orkade helt enkelt inte gå till jobbet. Men nu efter lunch så känner jag att jag har fått krafterna tillbaka så imorgon blir det nog jobb igen, ser fram emot det. Att va sjuk är verkligen ingen hit.

En reaktion till “Grått

  1. Stackars dig Elin, men skönt att du känner dig bättre.
    En fantastiskt fin konsert var det, men dina läppar blev nog lite överansträngda i helgen..
    Tack för en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s