New York, New York

_DSC2598Jag har ju egentligen mest visat er bilder från Washington DC såhär långt men inte så mycket från New York där vi faktiskt tillbringade mest tid. Tänkte ta tag i det lite nu, dels för att det är så många fina bilder jag vill visa samt för att jag vill ha det dokumenterat här._DSC2595 _DSC2597Times Square, verkligen en turistfälla. Helt kaotiskt och egentligen ganska ointressant. Men det är färgglatt och ser bra ut på bild… Untitledfsdaf-1…plus att Broadway passerar häroch att det var där vi såg Lejonkungen. Blir fortfarande glad när jag tänker på att jag sett den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s