En lördag i Zürich

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUntitled-2OLYMPUS DIGITAL CAMERALördagen började med att vi köpte färskt bröd och dukade fram en bamsefrukost hemma hos Hanna.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter lite förmiddagsshopping tog vi tåget en halvtimme söderut till Rapperswil som Hanna hade hört var ett mysigt ställe, och det var det. Ungfdstitled-1Vi övade hoppbilder med vacker utsikt.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASå himla fint med röda bänkar! Passade perfekt i den höstskrud som nu var (även om jag tror det är fint jämt). Untitled-1gdfsOLYMPUS DIGITAL CAMERAVi hittade en trappa som vi var tvungna att gå upp för. Untitlegsdd-1”sisten upp”OLYMPUS DIGITAL CAMERAVäl uppe fick vi se detta slott…OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA…som hade denna utsikt. Untitled-1gfdshs OLYMPUS DIGITAL CAMERA Untitled-1ölkjhgfI hagen bredvid slottet höll dessa hjortar till. Så himla fin krona! Hur fint bor inte de då? Jag blev liksom avundsjuk på ett gäng hjortar, känns ju bra…OLYMPUS DIGITAL CAMERAInne på borggården hade de utställning med årets bästa ostar, denna vann visst så får la försöka prova den nångång. *tips* OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi gick vidare genom byn och spanade speciellt in de många takterasserna som fanns. Varför har vi inte fler sådana i Sverige?OLYMPUS DIGITAL CAMERASen började det regna men då gick vi bara in på ett café så det var inget synd om oss. Sen blev det kväll och jag lämnade kameran på hotellet. Men jag kan berätta att vi åt ostfondue, nattshoppade kinderägg och snackade en massa om allt och inget. Så var den lördagen slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s