En fyrarätters

IMG_0002.JPG
Igår kväll hade jag bokat bord för att fira Davids födelsedag, det måste ju märkas att en fyller år och inte bara kännas som vilken onsdag som helst ju. Jag hade bara sagt till honom att han skulle vara snygg och hungrig klockan 19 så han visste inget mer. Slutmålet var en restaurang som heter Hos Thea. Där åt vi kockens meny och valde fyra av de sex rätterna en kunde välja, med tillhörande vinmeny. Det var gott, trevligt och minnesvärt så nu kommer vi komma ihåg vad vi gjorde när David fyllde 28 länge framöver.

En reaktion till “En fyrarätters

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s