En skogspromenad

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFörra lördagen skulle pappa ta en sväng ut i skogen för att gräva lite för att på så sätt leda om lite vatten.gdsdjghjklhgfJag följde efter med kameran i högsta hugg. Vi fick även sällskap av Dus och Iris. Det är så himla mysigt att va ute hos mamma och pappa för en får alltid sällskap, kattsällskap alltså. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERADet var så himla fint nu. Pappa funderade på om mossan var grönare än vanligt eller om den alltid var såhär grön men det bara inte syntes lika tydligt när resten också är lika grönt. OLYMPUS DIGITAL CAMERAPappa gräver medan vi andra tre inspekterar. OLYMPUS DIGITAL CAMERADe är så söta eftersom de går efter oss när vi går och sen när vi stannar så stannar de med. De kanske nosar omkring lite i omgivningen men när vi ropar för att gå vidare kommer de snabbt efter. OLYMPUS DIGITAL CAMERANär pappa var klar gick vi vidare för att inspektera ägorna i höstskrud. OLYMPUS DIGITAL CAMERASå. Himla. Vackert.OLYMPUS DIGITAL CAMERAIris var pigg hela vägen runt men Dus sackade efter när vi närmade oss huset igen. Inga för långa promenader för honom inte, gubben. OLYMPUS DIGITAL CAMERASkogsägar’n.

En reaktion till “En skogspromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s