Träningsvärk och nya skor

Vi var ju som sagt i Stockholm över helgen och i söndags drog Paulina med oss på ett cirkelträningspass. Det var utomhus, med tio stationer som alla hade två olika övningar. Högintensiv träning i ungefär 45 minuter. Det var kul och kändes bra under söndagen. Men sen kom måndagen och varken jag eller David kunde ta oss upp ur sängen typ. Benen gör så ont och det känns fortfarande, såhär två dagar senare, i hela kroppen. Det var ett pass som känns kan en ju säga. IMG_6858.JPGFör att ha en bild med så: Här är mina nya skor som jag köpte i helgen. De är i goretex och ska förhoppningvis hålla mina fötter varma och torra i vinter.

2 reaktioner till “Träningsvärk och nya skor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s