En skön lördag

För ungefär en månad sen öppnade ett köpcenter här på Fornebu. En 20 minuters promenad från oss vilket gör det till ett perfekt mål en lördag i november. IMG_0010.JPGVi strosade runt i centret och passade på att vila i butiken som hade soffor, såklart när annars? David posade efter devisen ”måste ju va lite roligt också”. IMG_0011.JPGVi fick med oss två växter hem så nu är vår lägenhet lite grönare igen. Härligt att få komma ut i lite dagsljus med, det var gött.

En reaktion till “En skön lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s