En fullspäckad söndag

Utan att ha stressat eller nåt så har vi hunnit med en massa idag, och även igår. Vi drog t ex till Ikea igår kväll eftersom de äntligen hade fått in skrivborden vi ville ha. Det var vi och halva Oslo där en lördag kl 17.30, helt sjukt ju. Så idag har vi bland annat börjat montera ihop dem. IMG_0016.JPGJag har även gjort pepparkaksdeg så i veckan blir det bak! Dags för lite julstämning så här i andra halvan av november. IMG_0019.JPGSen i eftermiddag tog vi bilen till Holmestrand där Davids familj har bekanta för att utnyttja deras garageuppfart till att byta till vinterdäck samt bli bjudna på middag. Himla trevligt och ett perfekt avslut på helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s