Lucka 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen/deppig/ledsen

Detta är lucka nummer 4 i Emily Dahls julkalender: året som gått.

Den här tycker jag var svår, jag är inte ledsen så ofta och om jag är det skulle jag inte låta någon ta kort på mig. Så till slut fick det bli ett kort där jag är fundersam/långt borta i tankarna istället.

_DSC1643
Det fick bli en bild när jag sitter och läser, jag ser i princip okontaktbar ut och är helt inne i berättelsen. Jag valde denna bild för det var den jag såg minst glad ut på av alla bilder från det gångna året…

Update: Såg nu att det stod ”en bild jag tog” och inte ”en bild på mig” i rubriken… Men det fick bli såhär nu, oops.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s