Lucka 5: En bild på dig som någon annan tagit

Detta är lucka nummer 5 i Emily Dahls julkalender: året som gått.

_DSC0710
Maj 2014. Då jag allt som oftast har med mig min personliga fotograf så har jag rätt många bilder på mig som han har tagit. Efter mycket letande valde jag denna från vår resa i Köpenhamn i våras. Jag gillar den för jag ser så glad ut och för att det inte är ett uppställt foto utan taget i farten när vi promenerade runt. Tycker den bara visar glädje.

En reaktion till “Lucka 5: En bild på dig som någon annan tagit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s