Lucka 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag

Detta är lucka nummer 8 i Emily Dahls julkalender: året som gått.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI princip varje vardag när jag kommer hem från jobbet och/eller gymmet, innan vi ska äta lite eller ibland efter maten, så sätter jag mig i min favoritfåtölj med min ipad. Jag läser bloggarna jag följer, kollar internet och spelar ibland spel. Eller så läser jag en bok. I vilket fall så använder fåtöljen varje dag och det är lätt min bästa vardagsplats.

En reaktion till “Lucka 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s