Lucka 9: En bild från din arbetsplats/skola

Detta är lucka nummer 9 i Emily Dahls julkalender: året som gått.

IMG_0070.JPG
När jag häromdagen letade efter en bild på min arbetsplats så hittade jag ingen så då tänkte jag att jag får ta ett kort igår vilket jag såklart glömde (räcker ju inte att komma ihåg när en kommer kl 7.30 för då är det becksvart…). Men idag kom jag på det precis när jag skulle åka iväg från parkeringen för ett möte hos ett annat företag. Så det fick bli en bild på baksidan av mitt jobb tagit från en bil. Japp, jag sitter alltså allt som oftast vid ett skrivbord i ett öppet kontorslandskap på våning fyra i denna byggnad (allt ni ser är samma byggnad). Då vet ni det.

En reaktion till “Lucka 9: En bild från din arbetsplats/skola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s