Lucka 10: En bild på ditt favoritplagg just precis nu

Detta är lucka nummer 10 i Emily Dahls julkalender: året som gått.

IMG_0072.JPG
Mitt favoritplagg just nu är denna kjol som jag köpte i NY i september. Tyget är typ tweed (med lite fusk i) och tjockt så kjolen håller formen snyggt. Dessutom är undertyget turkostblått silke typ (syns dåligt på bilden dock) vilket gör att jag gillar den ännu mer, en liten cool detalj liksom. Att sen fickorna är stora och att iphonen får plats där i utan problem gör att vi har en vinnare i garderoben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s