Lucka 11: En bild på en person du saknat i år

Detta är lucka nummer 11 i Emily Dahls julkalender: året som gått.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Augusta i Schweiz, okt 2014. För 2,5 år sedan tog vi examen i Göteborg. För att göra en lång historia kort så drog hon iväg som trainee till en massa länder det första året medan jag hamnade i Oslo. Men sen blev det 2014 och hon var tillbaka i Göteborg igen så nu bor vi 30 mil ifrån varandra och det är typ värre än när hon var i Indien. För då fanns det inte en chans att vi kunde ses men nu känns det istället som vi missar vardagstillfällena. Men som tur är finns WhatsApp och 30 mil är inte så långt, går ju att resa på en helg lätt. Men det är inte samma sak som en fika på en tisdag, därför har jag saknat henne detta år.

2 reaktioner till “Lucka 11: En bild på en person du saknat i år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s