Längduppdatering

Idag var det dags för lite längdskidor igen, gäller ju att passa på nu när det snöar en massa och Oslo med omnejd är vitt. Det blev vårt standardställe Fossum idag och jag körde två varv på den stora elljusspårslingan vilket blir typ 8km. Jag kommer ihåg för två år sen när jag tränade för min första tjejvasa, då åkte jag den biten på 48min i slutet på säsongen och då var jag supernöjd. Idag tog samma sträcka 46min, och då var fästet värdelöst och en massa snö fastnade under mina skidor. Så det känns ändå rätt bra måste jag säga!

_DSC3696
David på Säven, 29 dec 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s