Promenad i Hällesdalen

Onsdagkväll och inte så mycket som händer så jag bjuder på bilder från Hällesdalen istället, där vi var ett par dagar efter nyår. Att gå från snöiga Nabben till ett vårvintrigt Bohuslän, det var fint båda två.
_DSC3859Jag och Ing-Marie tog täten.
_DSC3860
_DSC3863Vi gick ner till havet och njöt av solen. Det blåste dock en hel del men men, frisk luft är ju alltid gött iaf.
_DSC3865
_DSC3869Svårt att tro att detta skulle va ett par dagar efter nyår men att det nu, tre veckor senare, är alldeles vitt när jag tittar ut. Det är fint både ock men i januari föredrar jag det vita, måste jag ju ändå säga.

2 reaktioner till “Promenad i Hällesdalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s