Förberedelser

IMG_0296
Woohoo fredag! Men här det ingen rast och ingen vila utan bara förberedelser inför morgondagen då vi ska åka seedningslopp. Vi ska åka Søre Ål-runden som är ett 40 km långt lopp utanför Lillehammer. Vår förhoppning är att komma en startgrupp längre fram på Vasaloppet samt få några mil i benen. Det stod nåt om att det skulle gå att få tidsresultat under loppet, vi startar 11.20 och jag har nummer 420. Ni får googla och se om ni hittar nåt. Önska oss lycka till!

2 reaktioner till “Förberedelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s