Ändrade planer

IMG_0297
Efter att ha vaknat med halsont, ätit frukost och fortfarande känner av halsen så tog vi det mogna beslutet att inte åka dagens seedningslopp. Efter att ha bävat för detta lopp i ett par veckor så blev jag nu istället väldigt besviken. (Hur fungerar min hjärna?) Men ”alla” säger ju att lite snuva kan en träna på men om halsen gör ont så ska en inte ta ut sig. Så istället för att riskera att bli ordentligt sjuka nästa vecka så ser vi till att bli friska, för det är ju faktiskt Vasaloppet som är vårt primära mål.

4 reaktioner till “Ändrade planer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s