Kanelbullar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Förra helgen tog bullarna slut så igår fyllde jag på frysen igen. Hade lite problem med jäsningen men det blev ett färdigt lass tillslut, dock lite torra. Men men, får la doppa det i kaffet bara…

4 reaktioner till “Kanelbullar

  1. Det måste vara lite varmt och inte dragit när dom jäser. Och en duk på dom. Sen ska dom inte penslas innan dom jäser. Och degspadet får inte vara för varmt. Och bättre lite varmare ugn och kortare baktid. ja ja

  2. Sätt en plastpåse över degbunken när det jäser första gången, det fick jag lära mig när jag gick på Strömma. Sen sa alltid läraren (eller ropade, för den delen): Inte för kalla degar, flickor!! Detta är nog ungefär vad jag minns från den utbildningen. Jag tycker de ser fina ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s