På vandringshajk

dfgh
Igår hade jag och David packat våra ryggsäckar för att dra ut på övernattsningshajk. Tält, stormkök, sovsäckar, liggunderlag, mat, varma kläder, karta, kameran och en hel del annat var med. Vi har gått upp och ned, genom snö, på fina stigar och på skogsvägar, lunchat vid en sjö i solskenet och fikat på ett liggunderlag mitt på en stig. Vi har sovit en elva timmar lång natt, druckit kaffe kokt på stormkök och klagat på trötta ben. Totalt har vi gått 26 km, så det blev en del. Nu vilar vi benen och gör ingenting de sista timmarna av helgen. Imorgon kommer fler bilder, det lovar jag.

3 reaktioner till “På vandringshajk

    1. Allt fungerade men mina skor läckte in lite… Gick i lite för mkt för djupt vatten…
      Annars har vi blåmärken på höfterna där ryggsäckarna sitter och ordentlig träningsvärk i benen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s