14 km en lördag

Nordmarka_20150502_Lommedalen_Setervann_Myrsetra_Plassedammen Såhär gick vi i lördags, tycker det ser rätt långt ut på den här kartan och det var det ju, 14 km. Men nu börjar vi från början, vilket är änden nere till höger.

_DSC4384Här har vi nyss börjat, är precis efter den första näbben om ni fattar… Gått bara uppför men blir belönade med en fin utsikt. Min väska vägde för övrig 12,3 kg.

_DSC4386Gick förbi ett par fina hytter, detta var t ex ett fint ställe att ha sin stuga, blev lite avundsjuk nästan.

_DSC4397_DSC4398Största delen av vägen var på stigar genom en fantastisk fin skog och första lunchpausen tog vi vid en sjö. Då plockade David fram ett par pinnstolar, vilket ju faktiskt var rätt gött.

_DSC4402Om en följer vandringslederna så är de märkta med blått, till skillnad mot skidspåren som är röda. Så ni vet om ni hamnar i en norsk skog nångång.

33werdsfxrDavid hade även med vandringstavar som vi provade, det var väldigt gött när en började bli trött i benen så det kanske blir så att jag får köpa mig ett par med. Om det nu är värt vikten…

_DSC4418Vi gick förbi en damm som var helt klar, har aldrig sett något liknande. Verkligen häftigt!

_DSC4425Så, många timmar senare, kom vi äntligen fram till vårt mål och hittade en perfekt tältplats. Vi var inte de första som hade hittat denna gömda udde för jag hittade tre tältpinnar när jag slog upp vårt…

_DSC4426Men det första som gjordes var att koka lite kaffe och njuta av solen. Det är lyx det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s