Vägen tillbaka

_DSC4451När vi vaknade på söndagen insåg vi att vi sovit i elva timmar, alltså elva timmar! Förstår ni hur goa liggunderlag vi har då eller eftersom vi sover så länge utan problem. Asgött ju. Vi kokade kaffe och åt frukost, packade ihop och började sedan gå tillbaka.

Nordmarka_20150503_Plassedammen_Lommedalen_Vi tog en annan väg hem, är ju kul att se lite nytt. Eftersom de mindre stigarna hade varit rätt snöfyllda så valde vi att följa lite större grusvägar istället. Rätt skönt eftersom vi båda var rätt trötta i benen.

_DSC4454_DSC4455Stigen i början såg dock ut såhär, väldigt fint och snöfri så inte så jobbigt ändå.

3erdfgSå himla fint, älskar naturen!

_DSC4459Vi gick över en damm och sen kom vi till grusvägen.

_DSC4467Fotografen.

_DSC4464En av de bättre sakerna är ju att allt vatten är drickbart i Nordmarka, du behöver inte släpa på en massa extra utan fyller på när det tar slut bara. Extra enkelt när de, som här, har gjort en anordning för att förenkla t.o.m. Lyx.

En reaktion till “Vägen tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s