Inte enligt plan

Denna helg blev inte som jag hade planerat. Egentligen skulle jag hälsat på en kompis i Göteborg och gått på ohmsits (reunion med en chalmersförening jag var med i). Men när jag i fredags, efter att redan innan ha känt mig lite seg, vaknade med halsont samt hade blåsor i hela munnen och fick en huvudvärk som växte under dagen så orkade jag inte åka ner till Göteborg utan jag stannade hemma. Jag hade nog orkat åka ner nu i efterhand men vem vet hur jag hade mått nu isf, plus att det var utomhusaktiviteter som stod på schemat vilket inte är perfekt med halsont. Så tror fortfarande det var bra med en lugn helg för mig. 

Nu har jag ätit frukost och jag känner mig piggare idag, så himla gött. Får se vad jag hittar på idag, något mer än soffhäng får det nog bli, om inte annat för att få lite frisk luft. 

3 reaktioner till “Inte enligt plan

  1. Krya på dig Elin o ha en skön söndag. Vi är i holmestrand hos Berit o Johan. Johan o C lägger ett”stavkyrkotak” på carporten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s