Sytt gardiner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Igår när jag kände mig lite bättre och började få lite energi igen så sydde jag klart vår nya köksgardin. Första gången jag syr gardiner men vi har tyvärr inte satt upp gardinstången än så jag kan inte visa er slutresultatet. Men förhoppningsvis så ska det bli fixat till helgen. Är ju faktiskt rätt kul att sy, hmm får försöka hitta ett roligt projekt. En kjol kanske?

3 reaktioner till “Sytt gardiner

  1. Hoppla! Sysugen?! Tänk ändå så det kan bli! Livet är ändå bra spännande och oförutsägbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s