Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter fyra veckor på vift, måste ju ändå säga att det är rätt gött att slippa bo i en resväska. David har börjat importera och fixa med alla bilder han/vi har tagit under semestern, så snart börjar bildvisning och en semesterresumé deluxe. Men under tiden så tar vi en titt på hur bra våra växter har överlevt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi ställde in våra inomhusväxter i duschen och provade att använda ett bevattningssystem á la snören som så snyggt syns här ovan, och som ni ser så mår alla växter över förväntan. Så bra ju!

2wesdfcxverdfgvcrtgSen verkar det som att våra balkongväxter mår bättre av att jag inte sköter dem… (Även om den officiella versionen såklart är att det beror vädret). T.o.m olivträdet som var helt torkat har fått liv och nya blad igen. Nu ska jag bara rensa bort de torkade löven så ser det ju riktigt fint ut.

En reaktion till “Hemma igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s