Svullna fötter 

De senaste dagarna har mina fötter känts lite svullna till och från. Skorna har känts lite tajta så tofflorna har varit en befrielse. Jag har tänkt att det kanske beror på värmen (eller att det i alla fall bidrar) för det känns ju knäppt att jag börjar bli svullen redan eller? Efter 20 veckor? Så jag hoppas ju det släpper när värmen försvinner, annars blir det inköp av stödstrumpor snart…

 Jag tog precis en promenad dock (eftersom en Google-sökning på svullna fötter föreslog det) och det är så fint ute! Jag hoppas ni njuter av sensommarvädret, för det gör i alla fall jag. 

En reaktion till “Svullna fötter 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s