Hej hej

Nu är det torsdag och jag tvättar, yay. Det är även väldigt varmt i vår lägenhet vilket det blivit först denna vecka för det har inte varit det innan denna sommar, inte ens där i juni/juli då det var riktigt varmt. Jag har även känt mig lite seg/trött/orkeslös ett par dagar nu men mina fötter har varit mindre svullna så det är ju bra iaf… Tur att det är fredag imorgon för egentligen var jag redo för helg redan igår typ.

Ska fortsätta gå igenom semesterbilderna för att lägga upp här med, näst ut är Aurlandsdalen. Här får ni en lite sneak peak.

_DSC5631_DSC5568_DSC5574
Så himla fint.

En reaktion till “Hej hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s