Kräftskiva

Förra helgen var ju vi i Sverige, det var tänkt att David skulle tävla i Tjörn triathlon men då han hade hostat och rosslat i några dagar innan så fick han hoppa det denna gång. Men vi drog fortfarande ut till Tjörn med Davids föräldrar och kollade in tävlingen ändå. Efter att ha hejat på de tävlande och fikat lite så åkte jag och David sedan ut till Grundsund för att ha kräftskiva med lite vänner.

_DSC6679.jpgVäl där möttes vi bland annat av dessa två godingar.

DSC_6700.jpgDSC_6692.jpgDSC_6706.jpgSen hade värdarna förberett en femkamp så vi begav oss ut. Tjejerna mot killarna och vi blev typ utklassade… Får ta revansch nästa år!

DSC_6718.jpgDSC_6719.jpgDSC_6716.jpgFärdiglekta så dukades det sista i sjöboden och kalaset bars ner. Förutom kräftor så bjöds det på räkor, tunnbrödrullar med lax, små västerbottenostpajer, smör, bröd, kex och ostar. Kanongott var det!

DSC_6737.jpgSådan himla lyx med en sjöbod precis vid hamnen och den nedåtgående solen som lyste rakt in.

DSC_6720.jpgElna och Charlie hade honnörsplatsen och tyckte att det här med kräftskiva var fantastiskt kul.

DSC_6721.jpgDSC_6727.jpgDSC_6730.jpgDSC_6728.jpgDSC_6743.jpgEn sån himla trevlig kväll! Extra trevligt då vi inte träffas så ofta och nu hade ett helt dygn på oss att ta igen det. Även en ypperlig möjlighet för mig och David att fråga ut småbarnsföräldrarna om allt…

2 reaktioner till “Kräftskiva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s